Handelsbetingelser for privatkøb

Generelt om køb af cykler (hæftelse & betaling)
Alle cykler produceres efter bestilling og håndlaves, samt samles til den enkelte Køber. Aftalen er derfor bindende når ordren er lagt online, og der skal den fulde sum.
Hver cykel produceres med unikt stelnummer, som Køber får på datoen for levering.
Vi tilbyder betaling med bankoverførsel, kreditkort og MobilePay.

Vores betalingsoplysninger:

Spar Nord A/S
Registreringsnummer: 9056
Kontonummer: 1580224284

Fortrydelsesret
Guerciotti cykler, produceres specifikt til den enkelte kunde på bestilling, og er derfor at betragte som et specieskøb. Det er ikke muligt at fortryde/returnere købet af en species cykel efter at varen er påbegyndt opbygning.
For tilbehørsvarer har du 14 dages returret når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Ved dellevering af en ordre følger de 14 dages returret det faktiske leveringstidspunkt for den enkelte vare.
Denne udvidede returret gælder kun for varer, der ikke er taget i brug! For varer der er taget i brug, er fortrydelsesfristen også 14 dage fra leveringstidspunktet.
Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen. Returvarer sendes til følgende adresse: (Guerciotti ApS)Summit Distributions ApS, Nymøllevej 10, 4690 Haslev. Omkostninger ved returvare påhviler forbrugeren.

(Guerciotti ApS)Summit Distributions ApS refunderer pengene indenfor 20 hverdage. Vi garanterer ikke udbetaling tidligere.

Forsvarlig returnering
Alle vare der returneres til (Guerciotti ApS) Summit Distributions ApS skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Reklamationsret
De har som forbruger 3 år reklamationsret på alle stel/rammer og geargrupper, og 2 år på løsdele. Reklamationsretten er retten til senest 2 år efter levering at kræve reparation, om-levering, afslag eller ophævelse pga. mangler som var til stede da varen blev leveret, herunder skjulte mangler som først viser sig senere. Det er køber der skal bevise, at manglen var til stede på leveringstidspunktet. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugeres side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til købelovens § 78.
(Guerciotti ApS) Summit Distributions ApS yder 3 års rammegaranti.

BEMÆRK, HAR DU KØBT VORES PRODUKTER VED EN AF VORES FORHANDLERE, HENVISES DU ALTID DERTIL. MEN DU ER VELKOMMEN TIL AT RÅDFØRE DIG MED OS INDEN.

Anvendelse af reklamationsretten
Ved anvendelse af reklamationsretten opfordrer (Guerciotti ApS)Summit Distributions ApS sine kunder til skriftligt at dokumentere produktets fejl eller mangler, for at forkorte ekspeditionsperioden. Der skal vedlægges kopi af kvitteringen på det returnerede produkt samt evt. billeder.

Levering
Ved bestilling af en varer, afsendes ordren senest indenfor max 20 hverdage.

BEMÆRK AT DER I 2021 GRUNDET COVID FORSINKELSER I HELE VERDEN, I CYKELINDUSTRIEN KAN OPSTÅ FORLÆNGEDE LEVERINGSTIDER. GUERCIOTTI APS ANSER FORLÆNGEDE LEVERINGSTIDER SOM FORCE MAJEURE, OG KUNDEN MÅ ACCEPTERE AT DE 20 DAGE PÅ SPECIESKØB KAN RISIKERE AT BLIVE FORLÆNGET. VED MERE END 60 DAGES LEVERINGSTID, VIL KØBER BLIVER TILBUDT AT ANNULLERE HANDELEN. 

Vi opkræver 399 kr. (ca. 55 EUR) i fragt, da det er vores egne internationale fragtomkostninger per cykel. Vores cykler kan afhentes i Haslev eller modtages direkte med fragtmand.

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om leveringen, er du velkommen til at kontakte os per mail, chat eller telefon.